DISTRIBUIȚI

Prima echipă națională de fotbal care s-a apucat de treabă în 2018 este naționala U17, antrenată de Sorin Colceag. Juniorii au început pregătirile la Mogoșoaia, iar printre cei convocați se regăsesc și Alex Catrici de la Mama Mia și Răzvan Ilan, jucător format la LPS Banatul.

Ambii fotbaliști evoluează pe postul de fundaș. Alex Catrici a fost luat la lotul U17 după o acțiune de selecție și este cel mai bine cotat jucător de la echipa din Jimbolia. Deși clubul Mama Mia are cea mai slabă clasare din Liga a III-a, deoarece a ajuns la -15 puncte în urma depunctărilor, Catrici este urmărit de mai multe cluburi din străinătate. Răzvan Ilan este un produs al LPS Banatul și actualmente se pregătește la Centrul Național de Excelență de la Târgu Mureș.

Juniorii se află la Mogoșoaia din 7 ianuarie și vor fi la pregătire până în 14 în țară. Apoi, naționala U17 va merge în Turcia, pentru două amicale cu otomanii, programate în 16, respectiv 18 ianuarie. În martie, România va juca la Turul de Elită pentru calificare la Europeanul U17 din Anglia. În grupă, tricolorii vor da piept cu Israel, Ungaria și Slovenia, iar jocurile vor avea loc în țara vecină.

(foto: frf.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ