DISTRIBUIȚI

UVT Agroland Timișoara reia de sâmbătă jocurile oficiale din returul Diviziei A1 de volei feminin, odată cu partida cu Dinamo de pe teren propriu, jucată în cuplaj după meciul băieților de la Universitatea cu Zalăul. Fetele antrenate de Bogdan Paul s-au pregătit intens pentru primele jocuri din 2018.

Echipa s-a reunit deja din 2 ianuarie și a început cu antrenamente intense. La începutul săptămânii, Agroland a avut un antrenament comun cu campioana Ungariei Linamar Bekescsaba. Practic, cele două echipe au încercat mai multe rotații, dar au și jucat două seturi, iar fiecare a câștigat câte unul. ”Consider că este un partener foarte util pentru ce avem noi nevoie în momentul de față, mai ales că ritmul unui astfel de antrenament este foarte greu de reprodus acasă. Aveam nevoie de un adversar înainte de reluarea campionatului și cred că pe viitor putem să mai facem întâlniri de acest gen pentru că sunt foarte, foarte utile”, a declarat antrenorul Bogdan Paul.

Clubul timișorean se mândrește și cu performanțele junioarelor sale. Surorile gemene Florina și Karina Murariu au obținut calificarea la Campionatul European cu naționala U17, după meciurile jucate în grupa de la Ploiești, în perioada 4-7 ianuarie. Româncele au obținut trei victorii, cu 3-0 cu Elveția ți Suedia și 3-1 cu Belgia. Extrema Florina Murariu a dat în total 38 puncte (13 cu Elveția, 8 cu Suedia, 17 cu Belgia), a avut 11 ași și a avut procentajul de 47% eficiență la atacuri, la doar 15 ani.

Meciul dintre Agroland și Dinamo, contând pentru a doau etapă din retur, începe sâmbătă la ora 19,30. Apoi, timișorencele vor juca în Cupa României, returul fazei a doua, pe terenul celor de la CSM București.

(foto: http://volei-timisoara.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ