DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli se antrenează pentru reluarea campionatului încă de săptămâna trecută, chiar dacă primele meciuri oficiale vor fi la început de februarie. Elevii lui Pero Milosevic au trei jucători convocați la trei naționale diferite, dar și-au stabilit câteva amicale pentru perioada aceasta.

Timișorenii ar fi vrut să joace două amicale și săptămâna aceasta, vineri și sâmbătă, dar nu au găsit adversar disponibil. În 19 și 20 ianuarie, alb-violeții vor fi în Serbia, pentru două amicale cu Dinamo Pancevo și Steaua Roșie Belgrad.  Apoi, în săptămâna următoare, bănățenii vor juca acasă cu Știința Bacău, formație din liga secundă. În perioada aceasta, Cristian Fenici este la naționala României, care a disputat trofeul Carpați și va începe de joi preliminariile pentru Campionatul Mondial din Bahrain, din 2019. De asemenea, Marko Lasica e convocat la naționala Muntenegrului, iar Zlatko Daskaloski, la cea a Macedoniei, ambele calificate la Campionatul European.

La lotul României, pe lângă Fenici, mai sunt doi timișoreni. Este vorba despre stângaciul Marius Sadoveac, ce evoluează la Tremblay, în Franța, dar și interul stânga Alexandru Șimicu, care joacă la Saint Raphael, tot în Hexagon. Joi, România începe grupa preliminară pentru Mondialul din Bahrain, de peste un an. Joi va fi primul meci cu Italia, vineri, urmează partida cu ucraina, iar sâmbătă, cu Insulele Feroe. La Trofeul Carpați, tricolorii au trecut cu 29-20 de Bahrain, meci în care Sadoveac a dat 6 goluri, Simicu, 3, iar Fenici, 1. Apoi, a urmat victoria cu 26-23 cu Portugalia, meci în care Șimicu a dat 5 goluri, iar Fenici, 1.

(foto: facebook.com/scmpolitehnica)

LĂSAȚI UN MESAJ