DISTRIBUIȚI

ASU Poli este în discuții pentru transferuri și tatonează unele nume foarte interesante. Antrenorul Bogdan Andone va testa până la urmă nu doar un atacant la reunire, ci chiar doi, deoarece pe lângă Noe Bokila, fratele lui Jeremy, va fi prezent și Gueye Mansour. De asemenea, clubul alb-violet e pe cale să semneze cu fundașul Cornel Ene.

Mansour nu mai are nevoie de nicio prezentare în Timișoara, unde a fost idolul tribunelor la vechea Poli. Atacantul a ajuns acum la 32 de ani, dar atunci a primit porecla de „omul-foarfecă” pentru execuțiile sale. În cariera sa, Mansour a mai trecut pe la Servette Geneva, în Elveția, CS Buftea, Gloria Buzău, Ordabasy, în Kazahstan, la Hajer, în Arabia Saudită, în Bulgaria, la Lokomotiv Plovdiv, iar ultima dată, la Sporting Talarrubias, în ligile inferioare din Spania. În ultimii ani, a avut perioade când nu a avut echipe, din cauza problemelor cu accidentărilor.

Dacă Mansour și Bokila vor da probe, Cornel Ene va sosi ca certitudine. Fundașul central are 24 de ani și a început fotbalul la Olimpia Satu Mare. A mai trecut pe la UTA, CFR Cluj, Pandurii sau ASA Târgu Mureș. În ultimele luni, jucător nu a avut echipă, deoarece a plecat de la ardeleni, pe fondul problemelor financiare. Site-ul transfermarkt.de îl cotează la 200.000 de euro. De la echipa timișoreană vor fi și despărțiri ți va mai aduce un fundaș stângă,tot român.

Vor pleca Marius Staicu, Mădălin Stancu, Andrei Țugui și Alin Crișanov. Cât despre jucători ofertați, au fost echipe interesante de Deian Sorescu și Raul Krausz. Clubul însă le-a mărit salariile, pentru a-i ține. ASU Poli vrea să prindă locul 3, care duce la baraj.

(foto: Emanuel Titus Iliesi)

LĂSAȚI UN MESAJ