DISTRIBUIȚI

Fotbalistul timișorean Deian Boldor părăsește fotbalul din Major Soccer League după doar jumătate de an. Fundașul va juca din nou în Italia, la Hellas Verona, formație aflată la retrogradare în Seria A, conform site-ului TuttoMercattoWeb. În vară, jucătorul fusese împrumutat la canadienii de la Montreal Impact.

Boldor va împlini luna viitoare 23 de ani și face parte din talentata generație de jucători născuți în 1995 de la LPS Banatul. Fundașul central a fost căpitan al naționalei de tineret și a fost cumpărat încă de pe vremea când era junior de AS Roma, care l-a și împrumutat la Pescara. Ulterior, fotbalistul a fost cumpărat de Bologna, care l-a împrumutat la Virtus Lanciano sau Hellas Verona, la vremea la care echipa juca în Serie B. În nouă meciuri, timișoreanul a marcat un gol în contul formației din orașul lui Romero și Julieta.

În vară, Boldor a fost cedat de Bologna la Montreal Impact, pentru un sezon. Salariul era foarte bun, dar jucătorul a prins doar cinci meciuri. Cel mai probabil, pentru a nu-și compromite cariera la o vârstă așa de fragedă, Boldor a optat să renunțe la bani, pentru a juca. Verona e pe locul 19, penultimul, în serie A, cu 23 de puncte. Site-ul transfermarkt.de îl evaluează pe timișorean la 300.000 de euro.

(foto: ici.radio-canada.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ