DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara îl mai are, cel puțin deocamdată, pe portarul Cătălin Straton, care a apărut peste trei zile în cantonamentul echipei de la Poiana Brașov. Explicația conducerii este că fotbalistul a fost învoit. De asemenea, joi seara, alb-violeții așteaptă în cantonament fundașul central tunisian dorit de Ionuț Popa.

Clubul a anunțat luni lista cu jucătorii care pleacă în cantonament. Pe site se preciza că Marius Croitoru și Alexandru Ciucur nu au plecat cu echipa din Timișoara, dar se vor deplasa personal în județul Brașov. Despre Cătălin Straton nu apărarea absolut niciun detaliu. Abia joi, pe contul de Facebook al clubului au apărut informații că goalkeeperul de 28 de ani a fost învoit. Președintele Radu Birlică ne-a precizat același lucru la telefon, precizând că unele informații despre o plecare a lui Straton au fost doar speculații.

Joi seara, cei de al Poli ar trebui să îl primească în cantonament pe tunisianul dorit de Ionuț Popa. Informația despre sosirea fundașului central ne-a fost confirmată de Birlică și de managerul Adrian Neaga.

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ