DISTRIBUIȚI

Lunca Timișului Trophy este un eveniment de strângere de fonduri pentru susținerea educației ecologice în rândul elevilor din clasele 1-8, eveniment care cuprinde un concurs de ciclism Cross Country, unul de Cyclocross și unul de alergare. Evenimentul se desfășoară sâmbătă, 24 martie,  în Lunca Timișului de lângă localitatea Urseni.

MTB XCM

Traseul are aproximativ 55 km, pe Lunca Timișului, cu start în zona Urseni, lângă Timișoara. Este în mare parte o cursă rapidă care te ține cu pulsul sus, pe drum de pământ și iarbă, dar ai și pietriș și bucăți de pădure, urcări și coborâri scurte, dar intense, iar la final se parcurge și traseul de cyclocross.

ALERGARE

Deoarece în primăvara lui 2017 au fost doritori de alergare pe traseul de mtb, începând cu această ediție sunt incluse trei curse: una populară de 2km, un cros de 6km și un semimaraton. Traseul acoperă o bună bucată din cel de MTB, dar îl cuprinde și pe cel de cyclocross, pentru a anima puțin lucrurile.

CYCLOCROSS

Traseul va fi ca până acum de 3km, 7 sau 8 ture, iar organizatorii promit îmbunătățirea lui. Sunt două categorii, Elite și Amatori, atât la feminin, cât și la masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ