DISTRIBUIȚI

Sfârșitul de săptămână aduce un meci interesant de tenis de masă la Dumbrăvița, acolo unde formația campioana antrenată de Nicoleta Husar are prima luptă în turul 4 al Cupei ETTU.  Campioana României va avea parte de un duel tare cu formația catalană Girbau Vic TT.

Pentru Dumbrăvița e al treilea tur în a doua competiție inter-cluburi europeană. Deținătoarea ultimelor patru titluri în Superliga feminină de tenis de masă a intrat în competiție din turul al doilea. Aici a jucat un turneu unde a bifat trei victorii: 3-1 cu olandezele de la Dozy Den Hleder, apoi 3-0 cu Kocasinan Belediyesi Spor Club din Turica și tot 3-0 cu grecoaicele de AO DAO Tavrou. În turul al treilea le-au avut ca adversare pe rusoaicele de la Kazan, care s-au impus acasă cu 3-2. La retur, adversarele nu s-au mai prezentat, astfel că româncele au mers mai departe după un succes cu 3-0 la ”masa verde”.

Cât despre adversarul de duminică, catalanele de la Girbau au intrat în Cupa ETTU din turul trei. Aici au avut parte de o misiune destul de ușoară, deoarece s-au impus în ambele manșe cu 3-0 împotriva sârboaicelor de la TTC Novi Sad. Întâlnirea dintre ACS Dumbrăvița și echipa din Vic începe duminică de la ora 11 la noua sală polivalentă din comună. Ulterior, returul este programată joi, 25 ianuarie, de la ora 19:30, ora Spaniei.

(foto: adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ