DISTRIBUIȚI

Cei de la ACS Ghiroda și-au stabilit zece amicale odată cu schimbarea de antrenor, de la Paul Codrea la Ilie Rotariu. Formația de Liga a III-a a și pierdut o serie de jucători și se va reuni pentru reluarea pregătirilor în data de 15 ianuarie.

Față de cei cu care Ghiroda a început sezonul în toamnă nu mai fac parte din echipă Leo Naidin, Sebastian Budur, Emanuel Pătrașcu, Christian Murariu, Mario Contra, Andrei Popescu sau Alin Burdeț. Primul meci va fi sâmbătă, 20 ianuarie, cu Poli Timișoara. Urmează un alt meci în 23 ianuarie, cu ASO Deta, locul 4 din Liga a IV-a Timiș, pentru ca în 27, Ghiroda să aibă meci cu prima clasată din al patrulea eșalon, Timișul Șag. În 31 ianuarie, formația de Liga a III-a își va măsura forțele cu ASU Poli, echipă din Liga a II-a.

În 3 februarie Ghiroda are meci cu Păulișana Păuliș, din Liga a IV-a Arad, pentru ca în 7 să dea piept cu locul 3 din seria a patra din Liga a III-a, CSM Lugoj. Vor fi și alte dueluri cu colege de serie. În 10 februarie cu Național Sebiș, locul 5,  în 14 cu locul 11, Șoimii Lipova, și în 17 februarie cu locul 7, Cetate Deva. Ultimul meci-test va fi în 21 februarie, cu liderul primei serii de liga a V-a, Fortuna Becicherecu Mic.

De precizat ca față de programul inițial, Ripensia Timișoara a anunțat că în 16 februarie va juca la Timișoara cu U Cluj. Echipa preluată de fostul antrenoru al Ghirodei, Codrea, ajunge și ea astfel la zece amicale.

(foto: facebook.com/pg/ACS.Ghiroda)

LĂSAȚI UN MESAJ