DISTRIBUIȚI

După o așteptare de aproape o săptămână, fundașul tunisian pe care îl dorește Ionuț Popa a sosit în sfârșit în cantonamentul lui Poli, la Poiana Brașov. Este vorba de fotbalistul tunisian Alaeddine Bouslimi, pe care de acum îl poate vedea antrenorul la lucru ”pe viu”.

Jucătorul este fundaș central de picior stâng, are 27 de ani și până acum a jucat doar în Tunisia. A trecut pe la:  CA Tunis, Club Africain, EGS Gafsa, ES Zarzis, Stade Tunisien și Hammam-Lif.  Bouslimi are selecții în naționala olimpică a țării sale și este cotat acum pe transfermarkrt.de al 300.000 de euro. Cea mai bună cotă a avut-o în vara lui 2014, când era evaluat la 350.000 de euro. Rămâne de văzut dacă Ionuț Popa îl va prefera altui sud-african adus în teste, Ntombela Khanya Sobahle, care poate juca tot în centrul apărării.

În altă ordine de idei, Poli și-a aflat programul pentru primele două etape din februarie. În 2 februarie de la ora 18, timișorenii vor avea deplasare la Sepsi Sfântu Gheorghe. Apoi, în 9 februarie, tot de la ora 18, alb-violeții evoluează acasă cu FC Voluntari.

(foto: kawarji.com)

LĂSAȚI UN MESAJ