DISTRIBUIȚI

BC SCM Timișoara a cedat cu 81-73 pe terenul celor de la CSU Sibiu, după un meci în care bănățenii au fost destul de deranjați de anumite decizii ale arbitrilor. Pentru alb-violeți, este a patra înfrângere în campionat, într-o sală în care ”vulturii” au reușit din nou să joace cu o atmosferă de mare sărbătoare și cu casa închisă.

Partida a fost destul de echilibrată în prima sa parte. Sibiul s-a instalat la conducere destul de repede, dar mereu la diferența de o posesie. Primul sfert s-a încheiat cu 16-13, după care Timișoara s-a instalat la conducere cu 16-17, grație lui Popa-Calotă, jucător care a petrecut aproape toată cariera în sala din Sibiu. Bănățeni au mai egalat prin fundaș, Igor Mijajlovic, alt jucător venit din Ardeal în Banat sau Drăgușin. În aceste condiții, totuși sibienii au reușit să intre la pauză cu un avantaj minim, de 32-30.

În sfertul trei, Jeremic a egalat la 37-37 cu o triță, după ce gazdele au prins puțin elan. Ulterior însă, sibienii au început să controleze jocul, și la 53-46 la jumătatea reprizei, Tudor Costescu era deja nervos pe jucătorii săi la time-out. Totuși, în joc nu s-au schimbat foarte mult, iar în decisiv s-a intrat la scorul de 57-48. În sfertul patru, gazdele au continuat să controleze jocul și Costescu le reproșa jucătorilor că sunt prea moi în apărare. Timișoara a terminat meciul fără Popa-Calotă, descalificat pentru a cincea greșeală personală.

În fața fostei sale echipei, Popa-Calotă a fost cel mai bun marcator al bănățenilor, cu 21 de puncte, urmat de Jeremic și Mijajlovic, fiecare cu câte 14 puncte. Au mai dat puncte pentru oaspeți: Diaz, 8 puncte, Drăgușin, 6 puncte, Gheorghe, 4 puncte, Tohătan, Komatina și Burdgess, fiecare 2 puncte. Pentru Sibiu, cele mai multe puncte le-au marcat Laser, Kinnard și Pratt: 18, 17 și respectiv 14.

BC SCM Timișoara are din nou meci sâmbăta viitoare de la 19:30, cu Dinamo.

(foto: facebook.com/bcscmtimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ