DISTRIBUIȚI

Echipa României de handbal masculin a terminat grupa preliminară pentru Mondialul de anul viitor cu o remiză la scorul de 26-26 cu Ucraina, rezultat care i-a trimis pe tricolori la barajul din vară. În teren au fost timișorenii Marius Sadoveac și Cristi Fenici, în timp ce Alexandru Șimicu a lipsit din cauza unei accidentări.

În sala de la Bolzano, România a avut o viață grea, deoarece Ucraina a condus toată prima repriză și a intrat la pauză cu avantajul de 14-11. Elevii lui Xavi Pascual au egalat la 14 în debutul reprizei a doua și ulterior s-au instalat și la conducere. Ucrainenii au reușit să revină, dar până la urmă meciul s-a terminat cu un egal favorabil românilor, deoarece vecinii de la Nord au pierdut cu un gol cu Italia. România avea un succes cu 34-24 cu italienii și unul cu 28-20 cu Insulele Feroe în meciurile anterioare.

Menajat la primele două jocuri, Marius Sadoveac a înscris 4 goluri. A jucat, fără să marcheze însă, și Cristi Fenici, căpitanul lui SCM Poli. Cel mai bun marcator a fost alt jucător care în trecut a purtat tricoul Timișoarei, Demis Grigoraș, autor al 10 goluri.

 

(foto: prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ