DISTRIBUIȚI

Voleibalistele de la UVT Timișoara au câștigat cu 3-2 un meci îndelung cu Dinamo București, în care oaspetele le-au pus mari dificultăți în primele patru seturi. Diferența de maturitate a înclinat balanța în favoarea bănățencelor la primul meci oficial din 2018 pe finalul setului decisiv, când dinamovistele au făcut greșeli în lanț.

Bucureștencele au intrat mult mai bine în meci, iar Agroland a reușit să egaleze la 23-23 după o eroare comisă de Artin. Gazdele au luat primul set cu 25-23 dar au continuat să se chinuie. Formația din București a controlat jocul în al doilea set, pe care l-a câștigat cu 25-17. Cu situația egalată, Dinamo a intrat mult mai bine în setul trei. Totuși, Agroland a egalat și preluat conducerea cu 11-10, după punctele lui Pîrv și Petra. Oaspetele au egalat la 16, dar totuși Agroland a luat din nou un set cu 25-23.

Dinamo nu a obosit și a făcut din nou un joc bun în setul al patrulea, adjudecat cu 25-22 după un atac reușit al fostei jucătoare de la Agroland, Adelina Ungureanu. Astfel, meciul a mers în setul decisiv, unde totul a fost echilibrat până la 8-8. Ulterior, Agroland s-a descurcat ușor și a terminat meciul cu un 15-9 după 135 de minute de joc efectiv.

Agroland are meci miercuri în Cupa României, la CSM București, în al doilea tur din Cupa României. ”Tigroaicele” s-au impus cu 3-0 în tur. Ulterior, în week-end Agroland are deplasare la Lugoj, pentru derby-ul cu CSM.

 

(foto: facebook.com/AgrolandVolei)

LĂSAȚI UN MESAJ