Poli Timișoara e pe ultima sută de metri cu antrenamentele la Poiana Brașov, unde a sosit și un al doilea jucător african în probe. Ionuț Popa îi ia în considerare sigur pe Adrian Zaluschi și pe Alaeddine Bouslimi. De asemenea, antrenorul a mai dat o listă conducerii, de unde mai așteaptă un mijlocaș și un atacant, și e de părere că dacă nu vor mai sosi nume noi, echipa va avea probleme.

Alături de fundașul Ntombela Khanya Sobahle, a mai venit în probe un atacant ugandez de 21 de ani, Mahrez Kayondo, care a jucat ultima dată în liga a doua sud-africană, la Durban FC. ”Sunt doi jucători veniți prin impresarul Cristea Opria. Atacantul este interesant, fundașul central considerăm că nu se ridică la rigorile prime ligi. Este un jucător de picior drept și a venit Bouslimi, care e de picior stâng, cum aveam nevoie și pe care l-am urmărit de mult timp. Este încă aici cu noi, vom vedea ce va decide clubul. Sper ca cei din conducere să rezolve cu cartea lui verde și împrumutul lui Zaluschi”, ne-a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul nu e foarte optimist. Popa a mai dat o listă cu patru sau cinci jucători consacrați, și spune că le-a cerut conducătorilor să îi aducă de pe acea listă un mijlocaș și un atacant. ”Am dat o listă conducerii, cu patru-cinci nume de jucători consacrați. Mai trebuie să aducem un mijlocaș și un atacant, pentru că au plecat șase jucători. Deocamdată au venit doar doi. Dacă nu vor mai veni doi jucători, vom fi într-o situație periculoasă”, a explicat antrenorul alb-violeților.

Tehnicianul e mulțumit de condițiile găsite la Brașov. ”Avem un teren de iarbă naturală, pe care cei de la hotel s-au străduit să îl tăvălugească. Avem și sală de  forță, și pistă de atletism. A fost aici și lotul național de lupte și o parte din cel de atletism, și am făcut programul în așa fel încât să fie bine pentru toată lumea”, a mai spus Popa. Cantonamentul se încheie joi, iar timișorenii vor juca un amical cu Steagul Brașov, de la ora 11.

Vineri echipa are liber, iar sâmbătă, Poli are meci în spatele Stadionului ”Dan Pătlinișanu”, cu ACS Ghiroda. Duminică, timișorenii merg la altă echipă de liga a III-a, Național Sebiș, pentru un meci dela ora 15.

(foto: facebook.com/pg/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ