DISTRIBUIȚI

Timba a făcut două noi transferuri și a ales să mai aducă doi baschetbaliști sârbi. Cu aceste două mutări, echipa antrenată de Dan Ionescu ajunge la șase străini în lot, după ce ultimul meci de la Galați l-a jucat cu doar șase baschetbaliști, deoarece Kovacevic, Lazăr, Boloni și Veina au fost afectați de un virus stomacal.

Numele noi sunt Filip Dumic și Goran Ostojic. Dumic (foto) este un conducător de joc clasic, este născut în 1990 și a mai jucat sezonul acesta la KK Mladost, în prima ligă bosniacă. Acolo a avut medii de 9.9 puncte, 5.8 pase decisive şi 2.3 recuperări pe meci, în nou meciuri jucate. Sezonul trecut a evoluat în Serbia, la Sloba. A mai jucat în cariera sa la Borac Cacak, Vrsac, Konstantin și Tamis, în Serbia precum și în Muntenegru, al Jedintsvo.

Goran Ostojic este pivot și va împlini 27 de ani în luna mai. A jucat ultima dată în Ucraina, la Politekhnik Kharkov, unde a avut medii de 3 puncte și 4,2 recuperări per meci. A început acest sezon la Sloga, în Serbia, unde a avut medii mai bune, de 8,8 puncte per meci și 5,6 recuperări. La nivel profesionist a mai jucat la Nitra, în Slovacia. Timba mai are patru străini: Cameron Naylor, Pavle Reljic, Andre Pierce și Dejan Kovacevic, care din informațiile noastre are viză până în martie.

Echipa în galben și negru a făcut patru extra-transferuri și mai are dreptul la două. Sâmbătă, ”urșii” vor juca în deplasare la Dinamo.

(foto: youtube.com)

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ