DISTRIBUIȚI

Marți,  30 ianuarie, intrați la Prospero Delicii. Trei dintre studiorile cu delicii, din Piaţa Victoriei nr.5, în spatele primăriei, str. 1 Decembrie nr.90, vizavi de Hotel Boavista, str. Lidia nr.90, se vor transforma după modelul Unionului lui Caragiale. Transformarea în stilul 1884  se va face  pentru a readuce în prezent parfumul anilor lui Caragiale, pentru că să împlinesc 166 de ani de la anul nașterii acestuia.

”Pentru că ne place să punem punctele pe i şi pentru că avem puţintică răbdare, transformăm cele trei cofetării Prospero Delicii (luati o foaie si notaţi: Piaţa Victoriei nr.5, Str. 1 Decembrie nr.90, Str. Lidia nr.90) după modelul Union din anul de graţie Unamiaoptsuteoptzecisipatru: un buchet stufos de ofertaţiuni speţiale, feţe de masă cadrilate, muzică de la virtuozii Moscopol, Ionesco şi Protopopesco, fresh-uri la halbă ca pe vremea lui Jupân Dumitrache şi Agamemnon Dandanache.

De la tipografie aducem un număr special din Răcnetul Carpaţilor, amicul si colaboratorele nostru R. Vent. are părerile la el şi de această dată şi combate bine. Se distribuie pe ochi frumoşi, dar nu strică să ştiţi vreo 2-3 replici din Nenea Iancu ca parolă. Parol!

Apropo de replici, vom avea pahare de colecţie pentru MEGA Cappuccino cu texte din stimabilii Farfuridi, Trahanache, Caţavencu, Jupân Dumitrache et co. Fotodocumentaţi tot pe #curatdelicios #prosperodelicii pe INSTA, să ştim şi noi cu cine votăm.

Atragem atenţia onor public timişorean că pe 30 Gerar este şansa unică în 2018 pentru a achiziţiona la preţuri bine intrate la apă o sumă întreagă de delicii, trataţii cu ceaiuri şi o combinaţiune anonimă pe care vrem să o numim imediat: Farfurie de colecţie+Cheese cake (Farfuridi+Branzovenescu, ați prins-o?). De tricourile #Curatcaragiale nu zicem încă nimic, să nu evaporăm surpriza.

Doboşul va avea tot 40 de straturi (40 de straturi în cap, coane Fănică!)”.

Prospero Delicii are sedii la următoarele adrese: str. 1 Decembrie nr.90 (vizavi de hotel Boavista); str. Lidia nr.90; Piața Victoriei nr.5 (în spatele primăriei); str. Vasile Alecsandri nr.6 (Piata Unirii); str. Simion Barnuțiu nr.67, Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ