DISTRIBUIȚI

La primul sezon în primul eșalon din voleiul românesc, UVT Agroland se mândrește cu cifre foarte bune. După 12 etape, formația nou-promovată are cea mai bună realizatoare din campionat, Roxana Bacșiș, dar și jucătoare cei mai mulți ași, Andreea Petra. De asemenea, muntenegreanca Andrea Lakovic este printre voleibalistele cu cea mai mare eficiență în atac din campionat.

Jucătoarea de pe postul de universal Roxana Bacșiș (foto) are 178 de puncte marcate, cele mai multe în Divizia A1, peste Ioana Baciu de CSM București, care are 170. Voleibalista are și 26 de blocaje realizate, pe locul 5, la egalitate cu Georgiana Faleș de la Știința Bacău și Alida Marcovici, de la Dinamo. În statistici stau bine și două jucătoare pe postul de centru de la Agroland, Andreea Petra și Andrea Lakovic.

Petra are cei mai mulți ași, cu 42 de puncte realizate din serviciu. Voleibalista a ajuns la 106 puncte marcate în campionat. De asemenea, muntenegreanca ce joacă tot pe postul de centru, Andrea Lakovic, este una dintre jucătoarele cu cel mai bun procentaj în atac în Divizia A1, 59%. Agroland are meci acasă sâmbătă dela ora 19,30 la Sala Oituz, cu U NTT Data Cluj.

(foto: volei-timisoara.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ