DISTRIBUIȚI

Vineri, 26 Ianuarie și sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 19.30,  Auăleu, str. Laszlo Szekely nr.1, vă așteaptă cu piesa Umbrele pentru Lacrimi . Rezervări la 0751 892 340.

Iniţial a avut o distribuţie de 8 actori şi un muzician. Apoi a ajuns la  o distribuţie de 5 actori şi niciun muzician., iar weekendul acesta se va juca cu 3 actori: Iona Codrea, Armand Iftode și Jasmina Mitrici. S-au scos şi s-au adăugat scene, s-a jucat în curte, în cort, în pădure, pe munte, pe scena italiană, în parcare, în cluburi şamd.

Înscenarea: Ovidiu Mihăiță.

Povestea spectacol înfăţişează o zi sau o viaţă. Derularea unei zile corespunde etapelor vieţii: trezirea este naşterea, dimineaţa este copilăria, amiaza este adolescenţa, după – amiaza este maturitatea, seara este bătrâneţea iar noaptea şi somnul sunt moartea.

Fiind complet lipsit de cuvinte, spectacolul se bazează pe o dramaturgie a mişcărilor executate frust şi înscenează direct actul.

Trăirile personajelor nu sunt redate prin emoţii. Gândul actorului este făcut vizibil pe scenă, prin transpunerea lui în imagini plastice concrete, create de actor într-o manieră brută, ce ţine de farmecul şi inteligenţa teatrului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ