DISTRIBUIȚI

Joi, 1 februarie,  între 19:00 – 21:00, la Ambasada, Atu Advertising te invită la a șasea ediţie Fuckup Nights Timișoara, la o discuție despre eșec. Intrarea se taxează cu 30 de lei, mult mai puțin decât te-ar taxa viața dacă tu ai putea să înveți din greșelile altora.

Serile #Fuckup #Nights sunt întâlniri în cadrul cărora câteva persoane povestesc cu lejeritate momentele de eșec din viață, cum au trecut peste ele și ce a fost de folos în acea experiență. Pentru că DA, eșecul este o oportunitate pentru învăţare. Nu crezi asta?

Vin în fața publicului cu poveștile lor  Diana Bobar, Ovidiu Hrin și Razvan Zamfira Ne vor povesti momentele care le-au creat nopţi albe, nopţi în care au primit şi multă înţelepciune de viaţă şi de business.

Mișcarea Fuckup Nights a început în 2012 în Mexico City. Câțiva prieteni au început să povestească lucruri nasoale care li s-au întâmplat. Și le-a făcut plăcere. Chiar au tras concluzii extrem de utile. Au repetat întâlnirea, dar cu mai mulți prieteni. Și, ghici ce? Și celorlalți le-a plăcut, s-au simţit bine și au considerat că să vorbească despre eșec este extraordinar. Pentru că nu doar succesul este motiv de poveste. Acum Fuckup Nights este o mișcare internațională care povestește, chestionează și, în final, sărbătorește eșecul.

LĂSAȚI UN MESAJ