DISTRIBUIȚI

Academia Mămicilor din Timișoara (AMT) vă invită la conferința „Venit în lume, copilul va împlini dorințele sau temerile părinților?”, susținută de psih. Corina Neanu, mâine 31 ianuarie, de la ora 17.30, la Universitatea de Vest Timișoara.

”Evenimentul se adresează părinților și persoanelor interesate de educația copiilor. Vom prezenta relația dintre felul de a fi al părinților și modul în care acesta influențează creșterea copilului. Vom analiza felul în care stima de sine, rușinea, teama, furia, tristețea și vinovăția părinților interacționează cu dezvoltarea copilului.” (psih. Corina Neanu, membru fondator AMT)

Corina Neanu – absolventă a Facultății de Psihologie din Arad și a masteratului „Consiliere familială și de cuplu” din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În trecut, a lucrat cu copii proveniți din centre de plasament, precum și cu copii cu tulburări neuropsihice și logopedice. În prezent este psiholog clinician și deține propriul cabinet de psihologie unde lucrează atât cu adulți, cât și cu copii și adolescenți. Detalii suplimentare despre Corinei Neanu pot fi găsite la adresa: http://www.psiholog-timisoara.ro/

 

Locurile sunt limitate!

Detalii: www.facebook.com/academia.mamicilor

Persoana de contact: Alina HOTEA

Tel. 0773.789958

E-mail: academia.mamicilor@yahoo.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ