DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli termină vacanța și primesc vizita celor de la Dobrogea Sud Constanța într-o partidă ce contează pentru al treilea joc din returul Ligii Zimbrilor. Va fi cu siguranță un meci greu pentru alb-violeți. Campionatul a rămas unul de 13 echipe, după ce HC Odorhei, formație ce avea același număr de puncte cu Poli,  s-a retras.

Alb-violeții au tot lotul valid, iar Pero Milosevic e optimist. ”O echipă precum Constanța, care anul acesta a câștigat deja trofeul Supercupei României și care e în Final Four-ul Cupei României și stă bine în campionat. Au o bancă bună, un antrenor bun. E un club care aspiră la trofee, așa cum a și început. Noi suntem în formula completă de luni, dar și ei au avut jucători la lot. Anul acesta abordăm fiecare meci la victorie, fie că e acasă sau deplasare. Cred în echipa mea. Dacă vom juca bine în apărare, asta ne va da încredere în atac. Trebuie să jucăm și unu contra unu, și pe tranziție. Dacă vom juca ca ultimele meciuri de campionat, cu siguranță vom câștiga”, a declarat tehnicianul.

Căpitanul Fenici are și el încredere. Poli a căzut momentan pe locul 3, deoarece Turda a jucat un meci în avans. Constănțenii sunt pe locul 5. ”Începem cu un meci greu acasă. Constanța e una din echipele bune ale campionatului. A câștigat deja un trofeu, se bate pentru câștigarea altor trofee. Ne așteaptă un meci greu. Din punctul nostru de vedere, suntem pregătiți. Trebuie la ora meciului să fim în formă maximă, fiecare să își facă treaba pe postul lui. Nu am pierdut deloc acasă și sper să rămână așa și după meciul cu Constanța. Asta ne dorim cel mai mult, să luăm 3 puncte și să rămânem în partea superioară a clasamentului”, a punctat coordonatorul de joc.

HC Odorhei s-a retras oficial din Liga Zimbrilor, după decesul principalului finanțator, Verestoy Attila. Toate echipele care ar fi trebuit să joace cu harghitenii vor câștiga meciurile la ”masa verde”. Odorheiul avea 32 de puncte, ca și Poli, dar Pero Milosevic nu se bucură de dispariția clubului care a câștigat Cupa Challenge. ”Am zis și anul trecut de Reșița. Ca om de sport,de handbal, consider că nu e bine. Nu ne avantajează, aveam o echipă puternică, care aspira sus. Dar aveau și un public grozav, au jucat grozav. Îmi pare foarte rău, nu vreau să facă alte comentarii”, a precizat Milosevic.

Jocul dintre Poli și Constanța începe miercuri la ora 19 la Sala ”Constantin Jude” și e transmis de Digisport și Telekomsport.

(foto: facebook.com/pg/scmpolitehnica)

LĂSAȚI UN MESAJ