DISTRIBUIȚI

Vineri, Poli are primul meci oficial din 2018, pe care îl va juca la Ploiești, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Înainte de meci, clubul și-a prezentat noile achiziții, pe Zaluschi, Popovici, Enescu, Akaki și Kayondo. Clubul are o situație mai bună cu datoriile după ce a mai primit bani din drepturile de televizare.

Arena din Ploiești nu le-a purtat noroc celor de la Poli, dar Ionuț Popa speră să se întoarcă victorios. ”Dacă echipa joacă la 70-80-90% din ce cer eu, echipa adversă puțin mă interesează. Dar bineînțeles că vom ține cont și de acest aspect. Ei au adus mulți jucători străini, mizează mult pe partea a treia a campionatului, când un meci câștigat te poate duce mult în sus. Au antrenor bun, jucători buni. Sper ca la jocul de la Ploiești, unde până acum am avut ghinion, să ne aducă posibilitatea să ne bucurăm mai mult”, a declarat Ionuț Popa.

Jucătorii sunt bucuroși că au semnat cu Poli. ”Mă bucur foarte mult că am ajuns la Poli Timișoara, vreau să le mulțumesc președintelui și antrenorului că m-au dorit. Sper să avem un parcurs cât mai bun și să ne îndeplinim obiectivul. Pe plan personal îmi doresc să ajut echipa cât mai mult”, a declarat Adrian Enescu. ”Sunt foarte bucuros că am revenit la echipă, le mulțumesc antrenorului și conducerii pentru încrederea oferită. Îmi doresc o parte a doua a campionatului cel puțin la fel de bună ca anul trecut”, a spus Alex Popovici.

Pentru Zaluschi, e prima dată când joacă în Liga I. ”Sunt foarte bucuros că am ajuns la Poli, având în vedere că vin din Liga a II-a. Sper să-mi fac treaba cât mai bine, mulțumesc președintelui și antrenorului că mi-au dat șansa să joc în Liga I”, a declarat mijlocașul. ”Sunt fericiți că am ajuns la echipă, Timișoara e o echipă bună din punctul meu de vedere și sper să pot ajuta echipa”, a punctat georgianul Akaki. ”Mă bucur că am ajuns la acest club minunat. Sper să ducem echipa pe un loc bun”, a spus atacantul Kayondo.

Clubul a plătit salariile pe toamnă din banii din drepturile de televizare. ”Am plătit toți banii către Cristea Opria. La fotbaliști am plătit până în decembrie, deci suntem aproape pe zero cu datoriile, vom achita în perioada următoare și salariul pe luna decembrie. Cu ANAF suntem la zi. În proporție de 70% am plătit datoriile către cei care au creditat clubul. Cu cât terminăm mai sus în clasament, va fi mai bine, pentru că vom avea mai mulți bani”, a precizat președintele Radu Birlică.

Meciul începe la ora 18 vineri și e televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

LĂSAȚI UN MESAJ