DISTRIBUIȚI
Gabriel Torje, de la Dinamo Bucuresti, se bucura de un gol inscris, in timpul meciului cu FCM Targu Mures, din etapa I a Ligii I, disputata in Ploiesti, vineri, 22 iulie 2011. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Până la urmă, timișoreanul Gabriel Torje va juca la Dinamo pentru etapele rămase din sezonul regulat și play-off sau play-out. Mijlocașul a renunțat la o parte din banii datorați de la formația turcă Karabukspor și a semnat în dimineața cu ”câinii”, potrivit anunțul făcut de agentul său, Cristea Opria, la Digisport.

Torje aparține în continuare de rușii de la Ahmat Grozny, și era împrumutat în Turcia, la Karabukspor. Echipa din Țara Semilunei a intrat într-un impas financiar și nu a a mai putut plăti contractele jucătorilor. A fost și cazul lui Torje, care a reclamat la FIFA neplata salariilor, a primei de instalare și a primelor de joc. Turcii nu au vrut însă să-i dea- dezlegare decât dacă timișoreanul renunța la prime și aștepta doar salariile. Până la urmă,Torje a acceptat și în aceste condiții,a fost liber să semneze cu Dinamo, unde va juca patru luni, sub formă de împrumut.

Torje a fost debutat în fotbalul mare de Gică Hagi, la Poli. Ulterior,a fost vândut la Dinamo, iar de acolo, a fost tranzactionat la Udinese. Nu a prins prea multe șanse la italieni, de unde a tot fost împrumutat în Spania, la Granada și Espaniol. Ulterior, românul a ajuns la Konyaspor și Osmannlispor, iar apoi, la Karabuk. Impresarul timișorean Opria a vrut să îl aducă pe Torje înapoi la Timișoara, unde i-ar fi plătit salariul. Torje a ales însă Dinamo, de unde speră să reintre în circuitul naționalei. Dela Karabukspor a renunțat la 300.000 de euro.

(foto: Mediafax)

 

LĂSAȚI UN MESAJ