DISTRIBUIȚI

Moartea lui Stalin, este un film biografic, are 107 min, nu este recomandat minorilor sub 15 ani. Îi are în rolurile principale pe Steve Buscemi, Olga Kurylenko, Jason Isaacs.

Stalin este o parodie despre cele două zile de dinaintea funeraliilor “Părintelui Națiunii”. Zilele care pun în lumină atmosfera sarcastică a nebuniei, depravării și inumanității regimului totalitar. Zilele în care bărbații din jurul lui Stalin se vor lupta pentru a-i prelua puterea. Toate acestea bazate pe evenimente adevărate.

The Star, Primul Crăciun, este o animație cu o durată de 81 de  minute, pe care o puteți vedea împreună cu copii și urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun.

Maze Runner: The Death Cure, Labirintul -tratament letal, face parte din genul Sci-Fi | Thriller. Este un film de 140 minute, nu este recomandat copiilor sub 12 ani. În rolurile principale sunt Rosa Salazar, Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien.

Thomas conduce grupul său în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum. Pentru a-și salva prietenii ei trebuie să intre în Ultimul Oraș, un labirint controlat de RĂU care se dovedește a fi cel mai periculos dintre toate. Oricine scapă cu viață va obțne răspunsuri la întrebările pe care cei din Luminiș le-au pus încă de la început.

Darkest hour  este o dramă regizată de Joe Wright a cărei acțiune se desfășoară pe parcursul a două ore. Din distribuție fac parte: Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas. În primele zile ale celui de-al Doilea Război Mondial soarta Eropei de vest  depinde de nou numitul Premier britanic, Winston Churchill, care trebuie să decidă dacă este mai bine să negocieze cu Hitler, sau să se angajeze într-un război împotriva lui, sfidând pericolul în care își putea pune țara.

Proud Mary este un Thriller de doar 85 de minute, nerecomandat copiilor sub 15 ani, regizat de  Babak Najafi, ce îi are ca protagoniști principali pe Taraji P. Henson, Neal McDonough, Danny Glover. Filmul urmărește povestea unei asasine plătite a cărei viață este dată peste cap după ce o misiune se sfârșește prost și ajunge să-și intersecteze destinul cu un tânăr băiat care trezește în ea instinctul matern latent.

All the money in the world, Toți banii lume, este un film bazat pe fapte reale, nerecomandat copiilor sub 15 ani, regizat de Ridley Scott. Rolurile principale sunt interpretate de Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg.

Filmul urmărește povestea unei răpirii unui băiat de 16 ani, John Paul Getty III, și încercările disperate ale mamei devotate să îl convingă pe bunicul lui, miliardarul  Jean Paul Getty, să plătească răscumpărarea.

12 strong, Cei 12 invincibili,este filmul de acțiune al lui Nicolai Fuglsig, nu este recomandat copiilor sub 15 ani.  Îi are în rolurile principlae pe Chris Hemsworth, Michael Shannon, William Fichtner

12 Strong spune povestea primei echipe Special Force  care a intervenit în Afganistan după 9/11. Echipa acționează  sub ordinul unui căpitan nou, și trebuie să colaboreze cu un căpitan afgan pentru a-i detrona pe talibani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ