DISTRIBUIȚI

Joi, 8 februarie, de la ora 19.00, la Cărturești, str. Mercy, nr. 7, la întâlnirea cu publicul vine  unul dintre cei mai importanți și apreciați scriitori contemporani, Octavian Soviany, ale cărui romane Viața lui Kostas Venetis sau Moartea lui Siegfried au făcut senzație.

Acesta va vorbi despre  cel mai recent roman al său, Casa din Strada Sirenelor, apărut anul trecut la Editura Hyperliteratura.

Invitații speciali ai serii vor fi scriitorii Daniel Vighi și Robert Serban, moderator va fi editorul cărții, Andrei Ruse.

Casa din Strada Sirenelor

Într-o seară de Sfântul Andrei, profesorul Faustin invită la o masă îmbelșugată în casa sa veche de pe Strada Sirenelor doisprezece cunoscuți. Firi contrastante, indivizi cu preocupări total diferite, aceștia încep să-și depene amintiri inexplicabile din trecutul lor, pornind de la articolul din presă al unuia dintre invitați, care aborda decizia Bisericii Ortodoxe de a refuza înmormântarea creștinească pentru cei ce aleg să fie incinerați. Urmează o noapte înțesată de istorisiri care îți dau fiori, pline de esoterism sau spiritism, la limita dintre mister și horror, vieți anterioare, prezențe spectrale, sindromul Lazăr și alte întâmplări ieșite din comun, în care ceva cu toul neașteptat se petrece cu unul dintre personaje, punând sub semnul întrebării întregul scop al serii, aparent obișnuite.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ