DISTRIBUIȚI
Meciul dintre ASU Politehnica Timisoara si Unirea Tarlungeni, din cadrul etapei a 15-a, de pe stadionul Stiinta din Timisoara, sambata 5 noiembrie 2016 SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAXFOTO

Cei de la ASU Poli au parafat al patrulea transfer din această iarnă, și este vorba din nou de un jucător tânăr. După mutările cu Cristian Scutaru, Marvin Shieb și Olivier Lusamba, clubul alb-violet a semnat un contract și cu Vasile Fernando Mihai, mijlocaș ofensiv care are și meciuri jucate în prima ligă.

Fotbalistul a împlinit la finalul anului trecut 22 de ani și poate juca în spatele vârfurilor, dar și în banda stângă. Vasile Mihai și-a petrecut mare parte a junioratului la FC Viitorul, iar din 2013 a ajuns la FC Voluntari, club pentru care a jucat trei meciuri în prima ligă și a marcat un gol. În toamna sezonului trecut, a jucat ca împrumut la Unirea Tărlungeni, echipă desființată între timp. Sezonul acesta l-a început la CS Afumați, formație în tricoul căreia a marcat chiar în meciul cu UTA.

Transfemarkt.de îl evaluează acum la 50.000 de euro, iar cea mai mare cotă, 125.000 de euro, a avut-o după perioada de la Tărlungeni. LA ASU Poli a împrumutat până la final de sezon și se pregătește cu echipa de luni. Miercuri,timișorenii au meci amical cu CSM Lugoj, iar joi, cu Cetate Deva.

(foto: liga2.ro)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ