DISTRIBUIȚI

Alb-violeții de la Informatica Timișoara vor trebui să se descurce fără brazilianul Savio pentru a doua jumătate a acestui sezon. Jucătorul naturalizat pentru națională a suferit o ruptură de ligament colateral intern stâng în meciul cu Ucraina, cu care România a încheiat prezența la Europeanul de futsal.

Selecționerul Robert Lupu, cel care o pregătește și pe Informatica, a spus că jucătorul avea probleme la ligament, iar meciul de la Euro i-a produs ruptura. ”La sfârșitul meciului cu Ucraina am stat de vorbă cu ei. Savio, care s-a accidentat și a cărui absență s-a simțit din plin, plângea. Le-am spus tuturor că nu am ce să le reproșez, că au jucat bine, că au muncit foarte mult, că au dat totul. Ruptură de ligament colateral intern stâng… Avea ceva probleme de mai multă vreme, dar acum s-a rupt. Sezonul e terminat pentru el”, a declarat Lupu într-un interviu acordat pentru site-ul FRF despre participarea la Euro.

Pentru Informatica Timișoara, Savio este o imensă pierdere. Gruparea bănățeană va relua meciurile oficiale în jurul datei de 25 februarie, cu o partidă programată acasă, cu Spicom Sfântu Gheorghe. La Campionatul European din echipa României a mai făcut parte brazilianul Felipe și portarul Vlad Iancu, și ei de la formația timișoreană. Masseur-ul echipei provenea tot din formația bănățeană, Nicu Koposcsuk, iar FRF l-a trimis pe timișoreanul Bogdan Merișanu să fie preparatorul fizic al lotului.

România a fost învinsă cu 4-1 de Portugalia și cu 3-2 de Ucraina, deoarece s-au jucat grupe de trei echipe. Cu 0 puncte, tricolorii nu au mers mai departe.

(foto: UEFA)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ