DISTRIBUIȚI

Leo Grozavu are puțin timp la dispoziție pentru a pregăti meciul cu FC Voluntari, de vineri. Chiar și așa, jucătorii par mulțumiți de venirea noului antrenor, Leo Grozavu, despre care au cuvinte de laudă. În schimb, Artean și Vașvari și-au exprimat dezacordul față de ce a declarat Ionuț Popa la plecare, că alb-violeții au cel mai slab lot din Liga I.

Miercuri, echipa a vizionat meciul cu Sepsi, iar noul antrenor le-a spus ce au greșit. Totuși, jucătorii spun că nu va fi o schimbare peste noapte până la partida cu FC Voluntari. ”Suntem conștienți că va fi o perioadă dificilă, întâlnim un adversar rănit, care a pierdut cu 4-0. Noi suntem într-o schimbare care să ne aducă un suflu nou. Sperăm să fie o schimbare de bun augur, pentru că avem nevoie de puncte. Și antrenorul este conștient că nu poate schimba multe lucruri, probabil rezultatele se vor vedea în perioada următoare”, a precizat Andrei Artean.

Gabriel Vașvari îl cunoaște bine pe Grozavu, de pe vremea când l-a antrenat la FC Botoșani, și este de aceeași părere cu colegul său. ”Eu îl cunosc bine pe domnul Grozau, știu că e un antrenor exigent, care nu lasă nimic la voia întâmplării. Acum începe să ne cunoască. Cei de la Voluntari au jucători cu experiență, foarte buni, care au câștigat campionatul, au jucat și în străinătate. Am văzut meciul lor cu Iașul, cred că diferența nu este concludentă. Ei au orgoliul rănit și își vor dori mult să repare ce s-a întâmplat etapa trecută”, a punctat mijlocașul.

Cei doi fotbaliști spun că nu sunt de acord cu caracterizarea pe care le-a făcut fostul antrenor. ”Când pierzi meciul, normal că puteam face mai mult.Cu toții am jucat foarte slab. Cred că a fost cel mai slab meci de când sunt eu la Timișoara. Dar nu sunt de acord că suntem cel mai slab lot. Noi suntem jucători de valoare, am jucat bine la alte echipe. Nu cred că putem evalua acest lucru după un meci”, a punctat Vașvari. ” Nu ascund personal că am făcut un meci slab. Cred că fiecare puteam mai mult, a avut dreptate că am făcut un joc slab. Dar nu cred ce a zis dânsul, că sunt cel mai slab din Liga I. Doar perioada ˛următoare va arăta dacă e bună această schimbare”,a spus și Artean.

Vașvari e convins că Leo Grozavu, deși este un tip temperamentul, poate sta mult timp la Poli și să pună bazele unei echipe, așa cum a făcut-o la Botoșani. ”Dacă va fi răbdare și încredere, cred că se poate construi, poate vor veni și rezultatele.Cred că în cele 6-7 luni când nu a mai antrenat, dânsul s-a mai calmat puțin. Nu este chiar cum îl știe toată lumea, dânsul are un suflet bun. Pe teren este mai vulcanic, pentru că nu îi place să piardă”,a mai spus Vașvari.

Meciul dintre Poli și Voluntari începe vineri la ora 18.

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ