DISTRIBUIȚI

Cei de la Poli Timișoara au prima ”bătălie” sub comanda lui Leo Grozavu în fața celor de la FC Voluntari. Nici noul tehnician nu dispune de toți jucătorii apți, deoarece accidentații nu și-au revenit cu toții, iar atacantul Octavian Drăghici este suspendat.

Principalul titular al postului de atacant, Drăghici, a cumulat patru cartonașe galbene în sezonul regulat și va sta o etapă. O pierdere importantă, ținând cont că până acum a marcat 3 goluri, și doar Alex Munteanu a fost mai prolific, cu 4 reușite în campionat pentru Poli. Variantele sunt Popovici, tânărul Velcotă sau Kayondo pentru atac. Dintre jucătorii cu profil ofensiv va absenta și Munteanu, care nu este încă refăcut după durerile la inghinali. De altfel,miercuri,mijlocașul de bandă nu a rămas la vizionarea partidei cu Sepsi.

Un alt jucător care a plecat imediat după antrenament și care nu va juca este Gabriel Cânu, și el încă accidentat. Așadar, Poli mai are probleme și în defensivă. Pe lângă absența fundașului central cu experiență, va lipsi în continuare și Țigănașu, jucător care este încă în refacere după operația de ligamente. Fundașul stânga nu se antrenează încă normal,alături de colegi.

Meciul dintre Poli și FC Voluntari începe vineri la ora 18 și e televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

(foto: digisport.ro)

 

 

1 COMENTARIU

  1. Pai daca Leo Grozavu infrunta ( de unul singur ?) pe Voluntari, de ce e nevoie de „titularii importanti” de la Poli?

LĂSAȚI UN MESAJ