DISTRIBUIȚI

În data de 14 februarie, la Minds Hub,  Teatrul Labirint Asylum răspunde la întrebări despre dragoste. De la ora 18.00 fă-ți prezența și ia parte la discuție.

Ce spun organizatorii:

De ce se îndrăgostesc oamenii? După felul cum arăți? După cum dansezi? E dragostea numai pentru oameni ce se înțeleg foarte bine, sau poate apărea, surprinzător, și între inamici? Te îndrăgostești cumva de oameni cu aceleași hobbyuri? Sau doar se întâmplă spontan, fără vreun motiv?

Întrebi cum vom încerca să găsim un răspuns la această întrebare? Simplu!

Noi credem că dragostea se bazează pe sinceritate. Din păcate, nu mai există așa multă sinceritate în lume și prin coincidență nici dragoste.

Așa că vă invităm la un exercițiu de sinceritate. Timp de 5-10 minute, vei avea ocazia să fii cât mai sincer posibil, cât mai tu, în modul tău autentic, iar apoi, dacă a fost o conversație plăcută pentru amândoi, cine știe, poate veți putea să ne răspundeți la întrebare!

Și ca să fim siguri că veți fi confortabili să fiți sinceri, vă vom legă la ochi! Practic, un fel de blend date, numai că noi luăm lucrurile literalmente.

  1. Fetele și băieții vor fi împărțiți în două camere diferite, fără să se vadă între ei înainte.
  2. Pe rând, vom lua o parte din băieți și o parte din fete, îi vom lega pe fiecare la ochi și îi vom pune în compartimente separate pentru a putea discuta.
  3. Dacă conversația o să fie plăcută, veți putea ridica mână. În cazul în care amândoi din pereche ridică mâna, vă dezlegăm la ochi.
  4. În cazul în care e doar o mână ridicată sau niciuna, amândoi din pereche sunt duși înapoi în camerele lor respective, fără să știe cu cine s-au văzut mai înainte.
  5. Se leagă alți oameni la ochi, și începe următoarea rundă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ