DISTRIBUIȚI

SCM Poli Timișoara e noul lider al Ligii Zimbrilor și primește vizita celor de la CSM București, echipa antrenată de timișoreanul Vlad Caba. După runda precedentă, chiar echipa din Capitală a învins fostul lider, pe CSA Steaua, iar astfel, alb-violeții au ajuns pe primul loc. Timișorenii vor o revanșă cu bucureștenii și să își păstreze invincibilitatea acasă.

Zlatko Daskaloski este accidentat la genunchi, fiind singurul cu probleme. Antrenorul Pero Milosevic a pomenit și problemele financiare. ”Vine CSM, care în acest an au făcut un ”dream-team”, o echipă puternică, care au avut probleme la început de sezon. Au schimbat antrenorul, au un lot bun, anul acesta trag la campionat. Va fi greu, îi respectăm, dar trebuie să spunem că vrem să câștigăm toate meciurile de acasă. Trebuie să jucăm bine în apărare, pe tranziție, dar mai ales în atac. Trebuie să ne continuăm seria de victorii, să uităm meciurile din trecut. Le-am spus jucătorilor că meciul nu trebuie câștigat în primele zece minute, ci va dura 60 de minute. Nu ne este ușor, jucătorii au două luni de restanțe și au de plătit chirii, alții merg cu avionul și noi cu autocarul”, a punctat antrenorul.

În trecut, Poli se mobiliza bine când juca acasă cu HC Odorhei, pe vremea când o antrena Caba. Căpitanul Fenici speră ca situația să se repete. ”Ne așteaptă un meci greu, CSM are una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Au doi-trei jucători pe post, care pot juca bine oricând. Ne așteaptă un meci greu, avem de luat o revanșă pentru că nu am reușit să-i batem la ei acasă, contra lor am pierdut de multe ori la un gol. Tot timpul contra Odorheiului când era Caba am făcut meciuri bune acasă, dar nu este o regulă. Ne-am pregătit bine, sper să continuăm seria bună. Venim după două meciuri nu foarte reușite, sper să jucăm mai bine. Poate nici nu ne dăm seama că suntem în fruntea clasamentului”, a declarat Fenici.

Meciul se dispută sâmbătă de la ora 16,30 și e transmis de TVR 1.

(foto: facebook.com/scmpolitehnica)

LĂSAȚI UN MESAJ