DISTRIBUIȚI

Până pe 14 februarie, clienții Shopping City Timișoara pot câștiga cadoul ideal de Valentine’s Day: un inel din aur alb, cu diamante.

Astfel, până pe 14 februarie orice bon de cumpărături de minimum 100 de lei înseamnă înscrierea în tragerea la sorți. Clienții trebuie doar să  îl prezinte în aceeași zi la Info Point (din zona magazinului New Yorker) și să completeze formularul de înscriere. Cumpărăturile în valoare de 200 de lei înseamnă 2 șanse la tragerea la sorți, iar vizitatorii pot cumula mai multe bonuri de cumpărături din magazinele centrului comercial. Singura condiție este ca acestea să nu reprezinte plata unor facturi.

Tragerea la sorți va avea loc pe 15 februarie, iar fericitul câștigător va fi anunțat pe site-ul Shopping City Timișoara shoppingcitytm.ro. Până atunci, zâmbetele îndrăgostiților vor fi imortalizate în photobooth-ul ce va fi instalat de Valentine’s Day în centrul comercial. Cuplurile se vor putea fotografia în diferite ipostaze romantice, iar pozele vor fi printate pe loc, în intervalul 12-22.

LĂSAȚI UN MESAJ