DISTRIBUIȚI

Ripensia a terminat la scorul de 0-0 meciul amical jucat cu CSM Lugoj pe terenul de la Chișoda, unul netăvălugit. Ambele echipe au avut ocazii, dar nu le-au putut fructifica cu gol. Atât Paul Codrea, cât și Cosmin Petruescu s-au declarat mulțumiți de cum au jucat elevii lor în condițiile date.

Roș-galbenii au avut trei jucători absenți: Dalin Munteanu, Adrian Ungureanu și Laurențiu Tudor, răcit. În prima repriză, Ripensia a dominat mai mult jocul în fața porții lugojene, dar elevii lui Petruescu nu s-au dezmințit și au reușit să se apere foarte bine, cum o fac mai mereu.  În a doua repriză, jocul a fost mai echilibrat. Vlădia a bătut o lovitură liberă puțin peste poarta lugojeană, iar de cealaltă parte, Velici a reluat un balon puțin pe lângă poartă. La final, Călin Toma a ratat și el o ocazie bună pentru ripensiști.

Ripensia Timișoara:  Rădulescu, Vlădia, Burdeț, Horcea, Popescu, Radu, Stoi, Bobină, Dumiter, Matiș, Bădăuță

Au mai intrat: Contra, Popa, M. Toma, Apro, C.Toma, Zurbagiu, Mânecan, Cluci, Țugui, Mediop și Golda

 CSM Lugoj: Păduraru, Filip, Radak, Miculescu, Fridrich, Olariu, Nicolescu, Mărmăreanu, Velici, Bozian, Pădurariu

Au mai intrat: David Filip, Precupanu, Roșie, Ciubotaru, Dobra, Grega, Szekely

Paul Codrea a fost mulțumit de jocul echipei sale. ”A fost un meci destul de bun în condițiile în care terenul a fost destul de denivelat. Sincer, am crezut că e mai bun, dar, din păcate, asta și-a pus amprenta asupra jocului. Dar ne-am făcut un antrenament bun și noi și ei. Cu puțin noroc puteam câștiga la ultima fază, dar Toma nu e atacant și nu e obișnuit să înscrie. Sunt foarte mulțumit de acest test și acum intrăm în linie dreaptă pentru campionat. Sunt foarte mulțumit de atacanți. Ei se mișcă mult, dar nu cred că e vina lor neapărat că mingile nu ajung la ei. În condițiile terenului denivelat, au fost un pic sacrificați. Nu stăm rău, probabil luni vom anunța lotul de 22-23 de jucători cu care vom aborda acest retur. Urmează un test important cu o echipă de Liga a III-a și cu lot de Liga I, cu ambiții foarte mari. Va fi un test edificator să vedem cum stăm de fapt înaintea începerii campionatului”, a precizat fostul internațional.

Cosmin Petruescu a apreciat că echipa sa mai are de lucrat la aspectele tehnico-tactice. ”Sper să nu greșesc, dar e primul joc de pregătire în care nu am primit gol. Într-adevăr, am avut și puțină șansă, pentru că în ultimele secunde Ripensia a avut o ocazie foarte mare. Dar una peste alta, a fost un joc de angajament, util pentru ambele echipe din punctul meu de vedere, pe un teren cât de cât acceptabil dacă ne raportăm la condițiile meteo actuale. Mă bucur că am avut altă atitudine față de meciurile anterioare și că nu am avut niciun accidentat. Am încercat atât noi cât și adversarii să ne adaptăm la condițiile din teren. Din punct de vedere fizic, stăm destul de bine, suntem în grafic. Sunt puțin nemulțumit că nu am avut mai mult timp să lucrăm la aspectele tehnico-tactice, în primul rând din cauza terenurilor impracticabile din această perioadă. Mi-am propus să lucrăm mai mult pe faza  ofensivă, cu niște trasee de circulație a mingii. A trebuit să ne adaptăm la fața locului”, a precizat antrenorul lugojenilor.

Ripensia va juca vinerea viitoare cu U Cluj, iar Lugojul are următorul amical cu Fortuna Becicherecu Mic.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ