DISTRIBUIȚI

SCM Poli a cedat cu 29-26 acasă cu CSM București, după un meci controlată cap-coadă de echipa pregătită de timișoreanul Vlad Caba. Cu acest rezultat, alb-violeții au șanse să piardă fotoliul de lider, pe care se instalaseră de etapa trecută, întrucât Steaua are duminică meci ușor, cu CSM Făgăraș.

A fost un debut echilibrat de meci, cu un mic plus pentru bucureșteni. După primul sfert de oră, ”tigrii” s-au desprins la 6-8 după golul lui Adrian Rotaru, și au avut pentru prima dată un avantaj de două goluri. Ulterior, oaspeții au început să marcheze gol după gol, mai ales că Savic nu a prins o zi bună, în absența lui Daskaloski. La 7-12, Pero Milosevic a cerut time-out, dar fără prea mare folos, căci la pauză, Poli a intrat condusă cu 11-16.

În repriza a doua, la un moment CSM București a avut și un avans de șapte goluri. Când avea jucători eliminați, Vlad Caba scotea portarul, iar tactica s-a dovedit una câștigătoare. Totuși, Poli a avut o revenire, purtată pe brațe și de public. În minutul 55, Leonard Ștefan a marcat golul de 25-27, iar Timișoara a sperat. În zadar însă, deoarece greșelile din atac au făcut ca CSM să nu piardă victoria.

Vuk Milosevic a fost principalul marcator al timișorenilor, cu 7 goluri. Au mai înscris:  Șania, 5 goluri, Lasica, 4 goluri, Orbovic, 3 goluri, Marjanovic, 3 goluri, Fenici, 2 goluri, Ștefan și Cîmpan, fiecare 1 gol. Chike Onyejekwe a dat cele mai multe goluri ale bucureștenilor, cu 7 goluri.  Următorul meci al lui Poli va fi joi, pe teren propriu cu Steaua.

(foto: facebook.com/scmpolitehnica)

LĂSAȚI UN MESAJ