DISTRIBUIȚI

UVT Agroland Timișoara a cedat cu 3-0 cu CSM București, liderul Diviziei A1 de volei feminin. A fost un joc de 96 de minute, cu un start foarte slab pentru echipa lui Bogdan Paul, care a reușit să se trezească și să facă o viață grea „tigroaicelor” în al treilea set, unul terminat după prelungiri.

Primul set a fost tranșat rapid de bucureștence, la scorul de 25-12. Agroland și-a mai venit în fire în setul al doilea, cedat cu 25-20. Setul trei a fost unul de mare luptă. După 4-4, timișorencele s-au instaurat la conducere, și doar un atac și un blocaj câștigător al Ioanei Baciu au făcut ca CSM să revină, cu 17-18. Gazdele au revenit însă, după un atac al Andrei Lakovic și o eroare a libero-ului Suzana Cebic, considerată la un moment dat cea mai bună pe postul ei în lume. De la 22-20, setul s-a dus în prelungiri, iar bucureștencele au jucat până la 28-26 pentru a închide jocul.

Agroland rămâne cu 29 de puncte, la egalitate pe locurile 4-5 cu Știința Bacău, care a pierdut cu 3-2 acasă cu CSM Târgoviște. Dămbovițencele s-au dus la 31 de puncte, pe locul 3. Agroland are meci din nou miercuri, chiar la Târgoviște.

(foto: facebook.com/AgrolandVolei)

 

LĂSAȚI UN MESAJ