UVT Agroland Timișoara merge la Târgoviște în ultima etapă intermediară din sezonul regulat, iar meciul se anunță dificil pentru elevele lui Bogdan Paul. Timișorencele vor deplasa doar un lot de zece sportive pentru partida cu echipa aflată pe locul 3, cu 31 de puncte.

Larisa Vasilica și Petruța Orlandea nu fac deplasarea, deoarece au de dat probele orale ale Bacalaureatului. ”CSM Târgoviște este o formație puternică, știm foarte bine cum joacă. Evoluăm pe terenul unei echipe care vine după o victorie muncită în Bacău, evident se anunță un meci dificil. Din păcate, în volei nu e ca la sărituri cu schiurile, să primește puncte și pe impresie artistică. Aici punctele se contabilizează matematic, câștigi sau nu câștigi. De pomană jucăm bine dacă nu câștigăm. Eu îmi doresc să câștigăm seturi și puncte și cu primele patru echipe din campionat. Chiar dacă am plecat cu un obiectiv mai puțin îndrăzneț, nu înseamnă că nu ar trebui să ne gândim la mai mult sau să ne dorim mai mult. Trebuie să poți să repeți figura din ultimul set cu CSM București. Într-adevăr, poate fi un avantaj pentru noi că Târgoviște vine după niște meciuri lungi și grele.  Să nu uităm însă că CSM Târgoviște are o bancă destul de lungă și are jucătoare care, nefiind titulare de drept, pot să intre și să le suplinească foarte bine pe titulare”, a declarat antrenorul Bogdan Paul.

Echipa a plecat cu avionul până la București, iar de acolo merge cu autocarul la Târgoviște. Daniela Lupescu e de părere că serviciul va conta foarte mult în meci. ”Încercăm să ne revenim după meciul cu CSM București, sperăm să fim într-o formă cât mai bună pentru partida de miercuri și să reușim o surpriză, un rezultat bun. Noi ne-am dorit și acasă punct sau puncte, dar în final CSM a câștigat cu 3-1. Nici un meci nu seamănă cu altul, noi sperăm să reușim un rezultat bun și să luăm cât mai multe puncte. Fetele de la Târgoviște au o apărare bună și un blocaj destul de înalt. Noi sperăm să fim mai rapide decât ele și să reușim să avem un serviciu cât mai puternic. Ar fi bine să repetăm evoluția din meciul cu Bacău. A mers totul perfect, de la primul set la ultimul punct din setul al treilea. Ne-am înțeles perfect, am avut un timing bun la toate procedeele”, a precizat jucătoarea.

Meciul de volei de la Târgoviște începe miercuri la ora 18.

(foto: titusemanuel.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ