DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara nu și-a definitivat încă lotul pentru partea a doua a campionatului. De la echipa antrenată de Paul Codrea vor mai fi plecări, dar și sosiri. Roș-galbenii doresc să îl împrumute pe Cristian Bocșan, jucător care aparține de ACS Poli.

Fotbalistul care joacă pe postul de fundaș central a împlinit recent 23 de ani și este un produs al Centrului de Copii și juniori al alb-violeților. Bocșan mai are contract cu Poli până în 2020 și Ripensia vrea să îl împrumute până în vară. Cele două cluburi timișorene sunt în principiu de acord, dar rămâne ca fotbalistul să accepte ceea ce îi poate oferi Ripensia. Clubul de Liga a II-a are un plafon salarial și rămâne ca fotbalistul să stabilească dacă Poli îi va da diferența. Pe site-ul de profil transfermarkt.de, Bocșan e evaluat la 300.000 de euro în prezent.

Cei de la Ripensia amână oricum stabilirea lotului. De altfel, după amicalul de sâmbătă cu Lugoj, Paul Codrea a precizat că luni se va anunța lotul pentru meciurile oficiale. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar un motiv îl constituie și discuțiile cu Bocșan. Dacă fundașul central va veni la Ripensia, roș-galbenii vor mai renunța la un jucător. Vizat este atacantul Claudiu Matiș, pe care Paul Codrea nu se bazează, dar și fundașul central Flavius Vlădia. Pe postul de apărător central, Ripensia îi mai are pe Claudiu Apro, Marisu Toma, Cătălin Horcea, Alin Burdeț sau Mihai Hecsko, ultimul încă în recuperare după accidentarea din toamnă.

Săptămâna aceasta, Ripensia are ultimele amicale. Vineri de la ora 15, la Chișoda, timișorenii vor juca cu U Cluj. Apoi, sâmbătă dimineața, cel mai probabil la Covaci, va fi ultimul meci de verificare, cu ACS Dumbrăvița.

(foto: facebook.com/RipensiaTimisoara)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ