DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara s-a impus cu 2-1 într-un amical jucat cu ACS Ghiroda, organizat pentru ca Leo Grozavu să vadă la lucru o serie de fotbaliști. Tehnicianul a chemat inclusiv unii juniori, dar și pe Esteban Ciaccheri, argentinian din lotul lui FC Botoșani.

Nu toți jucătorii de la Poli au venit la meci. O parte a rămas să se antreneze la Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Restul echipei a jucat cu Ghiroda pe arena Eletrica, una cu un teren în stare foarte bună. Pe ploaie, ghirozenii au profitat în minutul 15 de o greșeală a defensivei poliste. Dincă, junior împrumutat chiar de la Poli, a deschis scorul. Egalarea a a venit în minutul 24, prin Ciaccheri, după ce Markos Gakos a respins anterior un balon. Chiar înainte de pauză, Bocșan a marcat cu capul și scorul a rămas 2-1 până la final.

Esteban Ciaccheri este un atacant argentinian care anul acesta împlinește 27 de ani. A debutat în fotbalul profesionist în țara natală, la Rivadavia de Lincoln. Ulterior, în 2013 a fost cumpărat de chilienii de la Rangers de Talca, care l-au mai împrumutat la alte patru formații. Ciaccheri a ajuns la Botoșani, unde nu mai intră în vederile antrenorului. Poli vrea să îl împrumute până la finalul acestui sezon.

ACS Poli:  Smaranda, Ciucur, Khubutia, Bocşan, Şeroni, Zaluschi, Enescu, Munteanu, Bîrnoi, Velcotă, Ciaccheri

Au mai intrat: Grulovic (sârb în teste, nu va fi menținut), Fridrich, Kayondo, Cochințu, Holofcici (junior) și Buga (junior)

 ACS Ghiroda: Gakos, Semeniuc, Lazăr, Gavriluță, Ciobanu, Dincă, Popa, Mancaș, Hoțca, Totic, Neamțu

Au mai intrat: Pop, Mașnița, Saizu, Berivoiescu

Leo Grozavu a recunoscut că încă nu îi cunoaște bine pe jucători și a spus că e dispus să riște cu Ciaccheri. ”În perioada următoare îmi doresc să cunosc foarte mult jucătorii, de asta am și făcut acest joc amical. E nevoie de o cunoaștere cât mai repede. Au fost și lucruri bune, un antrenament bun. Din păcate, nu avem foarte mult timp. Există un risc cu orice transfer pe care îl facem. Dar nu avem ce face, trebuie să riscăm. L-am dorit, nu știu cât ne poate ajuta, pentru că nici el nu este la potențialul pe care l-am dorit. Vom lua o decizie în acest sens. Sper să avem inspirație”, a precizat antrenorul Timișoarei.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ