DISTRIBUIȚI

După înfrângerea cu CSM București, SCM Poli are parte de un nou duel dificilă pe teren propriu, de data aceasta cu Steaua București. Un duel pentru echipele de pe podium, după ce alb-violeții au căzut pe locul 3, iar Steaua a redevenit lider în Liga Zimbrilor.

Timișorenii vor să facă uitat meciul cu CSM București. ”Pozițiile din clasament împing acest meci spre un derby; avem avantajul terenului propriu, dar așa cum am văzut în partida anterioară, deși am avut aportul extraordinar al publicului, nu am câștigat. Ne bucurăm totuși că suntem în partea superioară a clasamentului și sunt convins că vom fi mobilizați împotriva Stelei, pentru a reveni în vârf chiar dacă mai depindem și de alte rezultate. Așteptăm publicul să vină și de această dată și să ne susțină așa cum a făcut-o la meciul cu CSM. N-am prea avut timp pentru o pregătire specială cu portarii, e doar o chestiune de moral. După meciul cu CSM au fost puțin dezamăgiți, dar am fost alături de ei, pentru că e clar că acest campionat e lung și urmează de zece ori mai multe meciuri grele decât cel precedent. La meciul cu Steaua va fi o altă poveste față de întâlnirea cu CSM; băieții sunt montați să repare sincopa de sâmbătă”, a declarat secundul Atilla Horvath.

Nu doar portarii au fost problema în meciul cu CSM. Timișoara a fost surclasată net de elevii lui Vlad Caba. Filip Marjanovic a spus că Poli trebuie să joace mai bine în apărare, dar și să marcheze mai mult pe contraatac. ”Va fi meci greu precum cel de sâmbăta trecută, dar cred că dacă vom fi mai eficienți în apărare vom da mai ușor goluri pe contraatac și vom câștiga. Sper să fie așa, sper să avem concentrarea necesară și să nu mai facem greșelile din meciul precedent”, a precizat sârbul.

Partida va începe joi la 16,45 și televizată de Digisport și Telekomsport.

(foto: facebook.com/pg/scmpolitehnica)

 

LĂSAȚI UN MESAJ