DISTRIBUIȚI

Naționala României U18, antrenată de Florin Bratu, a bifat un egal și două înfrângeri la un turneu amical jucat în Spania. În lot au fost și Călin Jurj și Florin Burghele, jucători de la echipa Centrului Național de Pregătire Timișoara.

La primul joc, România a remizat cu 1-1 cu Norvegia, cu gol marcat de Antonio Sefer. Fundașul Călin Jurj, jucător format la FC Bihor și preluat de CNPT, a fost titular și integralist. Pe parcurs a intrat și mijlocașul Florin Burghele, ajuns la centrul din Timișoara de la Real Juniorul Vaslui. Acesta l-a înlocuit în minutul 74 pe căpitanul Țîrlea. În următorul joc, România a pierdut cu 2-1 cu Polonia, cu gol marcat de Barna. Doar Jurj a evoluat ca titular și a făcut-o până în minutul 46, când Bara i-a luat locul. În ultimul meci, tricolorii au pierdut cu 3-1 cu Cehia, tot cu golul lui Barna. Jurj a jucat 45 de minute, după care a fost schimbat de Țîrlea.

Naționala U18 de pregătește pentru trecerea la U19, din vară. În toamnă, generașia pregătită de Florin Bratu va debuta în preliminariile pentru Europeanul U19 din 2019.

(foto: frf.ro)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ