DISTRIBUIȚI

Leo Grovazu va schimba o serie de lucruri la Poli Timișoara, unde noul tehnician caută în continuare soluții. După ce a testat o serie de jucători într-un amical cu ACS Ghiroda, antrenorul va trage pe linie moartă, cel mai probabil, o serie de fotbaliști care momentan nu pot ajuta echipa.

Unul dintre cei vizați este Cătălin Doman, care în acest sezon nu a dat randament la Poli. Iarna trecută, piteșteanul și-a prelungit contractul cu clubul până în vara lui 2020, dar decizia nu s-a dovedit deloc una inspirată pentru club. Fotbalistul mai are însă contract și, mai mult decât atât, din informațiile noastre e pe lista jucătorilor cu care clubul a garantat la ANAF pentru a obține reeșalonarea datoriilor. Așadar, Doman nu poate pleca liber de contract până nu se rezolva problema datoriei la stat. Așadar, cel mai probabil, Doman va rămâne legat de club, dar nu va mai apărea în echipă și nici ca rezervă.

Clubul l-a prezentat înainte de reluarea meciurilor oficiale și pe atacantul african Kayondo Mahrez. Mai mult ca sigur, fotbalistul de culoare nu va apuca să debuteze la Poli. Cei de la Poli se gândesc să îl dea împrumut, ca să prindă jocuri suficiente și să crească. De altfel, Kayondo nici nu a fost legitimat și nu va avea șansa să debuteze deocamdată în tricoul alb-violet. Din informațiile noastre, cei doi nu sunt singurii pe care antrenorul nu va mai conta. Totuși, Poli trebuie să țină cont că în 19 februarie se termină perioada de transferuri. După acea dată nu vor mai putea fi aduși jucători pe bani, dar nici împrumut.

De asemenea, pentru cluburile de Liga I este data limită până la care se poate trimite lista cu 25 de jucători peste 21 de ani. După 19 februarie,nu se mai pot scoate jucători de pe listă. Singurele modificări se poate face dacă clubul lasă locuri libere, care pot fi ulterior completate cu jucători aduși liberi de contract. Deocamdată, Poli încă îl testează pe argentinianul Esteban Ciaccheri, iar Bocșan e dorit de Ripensia sub formă de împrumut. În ceea ce îi privește pe accidentații Alex Munteanu și Gabi Cânu, cel mai probabil, cei doi vor reveni în play-out.

Până la play-out, Poli mai are un meci acasă duminică, de la ora 18, cu CSM Poli Iași.

(foto: facebook.com/pg/ACSPoliTimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ