DISTRIBUIȚI

Cei de la Poli Timișoara au ajuns miercuri la un acord cu fundașul stânga Maxi Oliva, care până acum a evoluat la Dinamo București. Cu acest transfer, Leo Grozavu rezolvă o problemă importantă, deoarece postul de fundaș stânga ajunsese un adevărat călcâi al lui Ahile după accidentarea din toamnă a lui Țigănașu.

Maxi Oliva a semnat un angajament valabil până în vară, cu opțiunea de prelungire a contractului. Fotbalistul argentinian va împlini anul acesta 28 de ani și este un fost component al naționalei U20 a țării sale. Oliva a venit la Dinamo în iarna lui 2016. Anterior, a mai jucat în Argentina la River Plate, clubul care l-a format, dar și la CA Tigre, Estudiantes și San Martin, precum și la Aris Limassol, în Cipru. Dinamo l-a lăsat liber deoarece nu mai intra în planurile lui Vasile Miriuță.

Oliva vine ca o reală ”plombă”, deoarece Țigănașu nu se antrenează nici acum alături de echipă, după ruptura de ligamente. Pe acest post, Popa juca cu improvizația Șeroni, iar Leo Grozavu l-a utilizat pe George Neagu, fotbalist care a gafat mult în meciul cu Voluntari, unde a provocat un penalti și lovitura liberă ce a dus la golul victoriei ilfovenilor.

(foto: dinamo 1948.club)

LĂSAȚI UN MESAJ