Sezonul regulat se va încheia pentru Poli Timișoara în deplasare la CSU Craiova, așadar, cu un meci mai mult decât dificil. La acest joc, alb-violeții nu îl vor putea utiliza pe Mihai Roman, împrumutat de la clubul din Bănie, iar prezența în teren a ultimelor achiziții, Ciaccheri și Carabela este incertă, mai ales că nu au fost prezentați oficial. Grozavu a recunoscut că e nemulțumit de ce a găsit la echipă, dar e optimist pentru viitor.

Timișorenii vor avea și alte absențe, deoarece Cânu nu s-a refăcut, iar Haruț nu s-a antrenat deoarece a dat Bac-ul. Grozavu nu este sigur că va miza nici pe Munteanu, încă în refacere. ”Ca orice partidă de campionat e ultima etapă, ne dorim să lăsăm o impresie pozitivă, nu trecem prin cea mai fastă perioadă. Trebuie să acceptăm realitatea. Să arătăm că avem orgoliu. Degeaba vorbim dacă nu arătăm pe teren. Au fost multe greșeli la ultimul joc. Noi am incercat să dublăm anumite posturi. Mai ales partea stângă, Carabela e și U21, Ciaccheri, ținând cont că avem probleme în atac. Sper să se integreze. Cu Șeroni am avut o discuție, e nevoie de toți jucătorii. Vom juca pe un stadion frumos, cu o atmosferă extraordinară. Mai mult ca sigur vor fi 18-19 mii de oameni. Dar și noi trebuie să fim pregătiți, ca oponenți ai Craiovei, trebuie să ave orgoliu. Din păcate, toată lumea ne cântă prohodul”, a declarat Leo Grozavu.

Grozavu nu e decis însă asupra formulei de start. Antrenorul recunoaște că ce a găsit la club îl nemulțumește. ”Pentru noi miza este cred mult mai mare decât cea a punctelor. O victorie ne-ar da o altă stare cum să abordăm play-out-ul, un rezultat pozitiv ar avea un alt impact asupra jucătorilor. Îmi doresc ca de la meci la meci să cunosc mai bine jucătorii, să avem progres în jocul și calitatea echipei. Îmi doresc să pot transmite jucătorilor starea mea, ambiția mea. Îmi doresc ca la meci să avem starea corespunzătoare și să eliminăm greșelile individuale. Mai mult ca sigur Craiova va utiliza jucători care au jucat mai puțin. Sunt nemulțumit de tot, de lot, de pregătire, de tribune, de baza de antrenamente. Să nu credeți că a venit Mesia. Lucrurile acestea trebuie făcute cu răbdare”, a mai spus tehnicianul.

Pentru Cătălin Straton va fi un meci cu fosta sa echipă. Portarul este încrezător în potențialul echipei de a redresa corabia. ”Este un meci cu o echipă bună. Când ne vom pune e picioare, sigur vor veni victoriile, suntem echipa care a revenit de la – 14. Suntem un grup unit, mai ales acum că a venit Mister. Este un meci cu fosta mea echipă, ne dorim să câștigăm și să începem partea a doua încrezători. Craiova este o echipă bună, care se bate la campionat, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergem acolo să ne predăm, trebuie să demonstrăm că suntem jucători profesioniști”, a comentat Straton.

Meciul se joacă vineri de la ora 20,45 și e televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

(foto: Leczki Jozsef)

LĂSAȚI UN MESAJ