DISTRIBUIȚI

Cvadrupla campioană a României, ACS Dumbrăvița, este gazda turneului din returul Super-ligii feminine de tenis de masă, iar partidele vor avea loc de joi până sâmbătă inclusiv la sala polivalentă din comuna de la marginea Timișoarei. Elevele Nicoletei Husar au câștigat toate cele șapte runde ale turneului din tur, care a avut loc în luna octombrie.

Joi vor avea loc trei runde, fiind și cea mai aglomerată zi. Prima rundă va începe la ora 9, următoarea în intervalul 10-10,30, iar a treia, la 16,30. Vineri și sâmbătă se vor juca câte două runde zilnice: dimineața, de la ora 10, iar după-amiaza, de la 16,30. La turneu, pe lângă ACS Dumbrăvița, vor participa și celelalte șapte componente ale primei ligi: Politehnica Iași, Politehnica Cluj, CSM Arad, Farul Constanța, Romgaz Mediaș, Pristavu Câmpulung și Dunărea Giurgiu.

În tur, fetele de la Dumbrăvița au câștigat toate rundele, în turneul desfășurat la Buzău. Iată rezultatele înregistrate: 5-0 cu Politehnica Iași, 5-1 cu Politehnica Cluj, 5-2 cu CSM Arad, 5-3 cu Farul Constanța, 5-1 cu Romgaz Mediaș, 5-2 cu Pristavu Câmpulung și 5-0 cu Dunărea Giurgiu.

(foto: e-primarii.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ