DISTRIBUIȚI

Alergotura dă startul unei ture de alergare miercuri, 7 martie, de la ora 19.00, de la Restaurantul Nora, bulevardul Dâmbovița nr. 40. Este vorba, simplu, de o tură bună de alergare din plăcere, fără obligații.

Ce spun organizatorii:

”Ne spunem Alergotura pentru că am început să alergăm câte o tură sau două, undeva prin oraș, alături de prieteni și cunoștințe, acum mai bine de cinci ani. Credem că alergarea este un fel de medicament pe care mulți îl căutăm și nu-l găsim. Unii îl căutăm ca să slăbim, alții ca să scăpăm de stres, alții ca să ne modelăm corpul armonios. Alergarea le aduce pe toate, așa că noi, membrii asociației, încurajăm un stil de viață sănătos, prin mișcare, în special alergare. Pentru asta organizăm zilnic ture de alergare în Timișoara, în mai multe cartiere. Pentru mai multe informații, vizitați www.alergotura.ro și www.facebook.com/Alergotura.

Turele Alergotura sunt gratuite și nu implică taxe, contribuții sau cotizații. Nici măcar nu trebuie să fii membru Alergotura, trebuie doar să îți placă să alergi”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ