DISTRIBUIȚI

Doi tineri jucători de mare perspectivă de la Timișoara Saracens au semnat cu Dinamo, după cum anunță clubul bucureștean. Deoarece clubul timișorean nu este în stare să anunțe niciodată la timp mutările din lot și acest moment nu face excepție.

Jucătorii trecuți în tabăra ”câinilor” sunt Marius Iftimiciuc, jucător de linia a doua lăudat de foștii antrenori precum Grainger Heikell sau Matt Williams, dar și jucătorul de linia a treia George Tătăruș. Iftimiciuc are 21 de ani, iar Tătăruș, 22. De notat că la Timișoara Saracens despărțirile și sosirile sunt anunțate doar când clubul binevoiește. Dacă unor jucători li s-au organizat conferințe lacrimogene de despărțire, alții pr și simplu ”dispar”, dar rămân pe site-ul clubului, neactualizat de foarte mult timp. Pe lista jucătorilor de pe portalul echipei mai apar și acum jucători plecați demult precum Emanuel Calle-Rivas, Lotter Prettorius, Marzuq Maarman sau Peter Stemmet, iar exemplele pot continua.

Dintotdeauna, clubul de rugby a trata informațiile transmise presei locale preferențial, doar cu ceea cele convenea sa apără. O dovadă a lipsei de respect față de fanii, nu foarte numeroși, dar fideli, ai echipei. Timișoara Saracens are meci sâmbătă la Cluj, cu U, pentru partida amânată din Cupa României. Meciul se va juca la ora 12, pe arena Iuliu Hațieganu.

(foto: facebook.com/rugbytimisoara)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ