DISTRIBUIȚI

Ziua Femeii a fost sărbătorită polisportiv de jucătorii de la Poli Timișoara și voleibalistele de Agroland. Fotbaliștii le-au făcut o vizită-surpriză fetelor și ambele părți au plecat cu cadouri.

Cei de la Poli le-au adus trandafiri alb-violeți și eșarfe voleibalistelor, iar antrenorul Bogdan Paul a primit un tricou-replică cu numărul 1 și numele Agroland pe spate. Jucătoarele le-au dăruit fotbaliștilor materiale promoționale cu echipa. Mihaela Ozun l-a ales special pe portarul Cătălin Straton, fost jucător al Rapidului, deoarece simpatizează cu echipa din Giulești. ”Ne bucurăm foarte mult că ne-au vizitat fotbaliștii de la Poli Timișoara. E un gest frumos din partea lor. Bineînțeles că noi am avut parte de gesturi frumoase și din partea conducerii, dar și din partea iubiților și soților noștri. Noi la fotbal nu cred că nu ne-am pricepe, dar îi lăsam pe ei să joace fotbal, pentru că știu mai bine, iar noi ne pricepem la volei”, a spus voleibalista.

După schimbul de cadouri, fotbaliștii au jucat și puțin volei cu fetele. ”Țin să urez tuturor doamnelor și domnișoarelor un călduros la mulți ani și o primăvară cu multe bucurii. Să le aducă multă sănătate și să fie liniștite din toate punctele de vedere. Era normal să le facem o mică bucurie, chiar dacă era doar o floare și o eșarfă, cred că apreciază gestul. Mă bucur că cei din conducere au luat decizia să el dăm o floare acestor fete minunate, care sper să termine pe un loc cât mai bun. Mă bucur că am putut experimenta ceva nou. Ne așteaptă ele la volei. Sper din tot sufletul ele să-și facă treaba cât mai bine, noi cât mai bine și să ridicăm acest minunat oraș și pe plan sportiv”, a spus Straton.

Au fost prezenți de la Poli, pe lângă portar, managerul Adrian Neaga, Bogdan Străuț, Mihai Roman, Sebastian Velcotă și Cosmin Bîrnoi, un fidel fan al echipei Agroland. ”Mă bucur că astăzi am putut să ofer o floare fetelor de la Agroland. Mă bucur că am putut să le facem o surpriză plăcută. Mi se pare mult mai ușor voleiul decât fotbalul. Înăuntru e cald, e bine, vara, iarna, la fel. La fotbal e mai greu, dar și acest sport este foarte greu și foarte recunoscut în România. Chiar obișnuiam să merg la meciuri la volei la Agroland. Mă înțeleg bine cu câteva fete de aici, chiar ne cunoaștem așa, amical. Sunt fete foarte drăguțe și de treabă. Toate sunt preferate pentru mine”, a precizat tânărul fotbalist.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ