DISTRIBUIȚI

Teatrul Național din Timișoara, Subcarpați și Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană lansează Atelierul IDENTITATE. 

Acesta este compus din patru module coordonate de Marius Andrei Alexe, cunoscut publicului ca Bean MC, recuperează și promovează folclorul autentic și îl readuce în viața omului citadin. Participarea este gratuită. Primul modul al Atelierului IDENTITATE, subintitulat  Cavalul – instrument național, va avea loc în perioada 26 – 31 martie 2018, în foaierul Sălii 2, zilnic, între orele 17-19. Înscrierile se fac la adresa tntm.office@tntimisoara.com. Data-limită pentru înscrieri este 23.03.2018.

„Unii s-au grăbit la oraș. Iar alții au stat mai mult la țară.  Poate de aceea tradițiile noastre sunt atât de frumoase. E păcat să le uităm.  Înscrie-te la Atelierul  Identitate și ajută-ne să promovăm cavalul românesc”- aceasta este invitația pe care o lansăm împreună cu Bean MC celor curioși, celor excentrici, atenți, implicați, indiferent de vârstă, indiferent dacă au sau nu cunoștințe muzicale, tuturor celor interesați să descopere arta construirii și secretele cavalului, acest instrument tradițional aproape uitat de societatea urbană contemporană.

La finalul Atelierelor, Bean MC va oferi unuia dintre cursanți ocazia de a cânta împreună în concertul din cadrul FEST-FDR2018, sâmbătă, 5 mai 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ