DISTRIBUIȚI

BC SCM Timișoara a produs și o surpriză neplăcută după ce a pierdut cu 79-73 pe teren propriu cu Phoenix Galați, echipă mai slab cotată. O înfrângere destul de nescontată după ce alb-violeții au câștigat cu Steaua și CSM Oradea.

Timișoara a avut viață grea din debutul meciului. După ce au condus în primele minute, Galațiul  a preluat conducerea cu 13-14 prin Artino. La finalul primului sfert, tabela indica 20-23, iar Timișoara nu a avut viață ușoară nici în următoarele zece minute. Timișorenii au putut doar egala la 35 prin Mijajlovic, iar la pauză au intrat cu 41-42, avans minim ce putea fi recuperat. După trecerea pe la vestiare, Mijajlovic a înscris coșul de 43-32, dar ”leii” nu s-au putut detașa prea clar. Gugino a egalat la 51-51, după care gazdele au avut și 7 puncte avans, dar au intrat la final de sfert doar cu 60-57.

La începutul sfertului decisiv, Miller a dat o triță pentru 60-60, și de aici Galațiul a preluat conducerea, până inclusiv la 62-74. Timișoara s-a apropiat la 3 puncte pe final, dar în zadar. Jeremic a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 21 de puncte, urmat de Burdgess, cu 16 puncte. Au mai înscris: Mijajlovic, 9 puncte, Popa-Calotă, 8 puncte, Diaz, 7 puncte, Drăgușin, Păun și Stevanovic, câte 4 puncte. Miller și Threatt au fost cei mai buni marcatori ai Galațiului, cu 21, respective 17 puncte.

BC SCM Timișoara va juca următorul meci lunea viitoare, de la ora 18, la Craiova.

(foto: facebook.com/bcscmtimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ