DISTRIBUIȚI

Informatica Timișoara a pierdut cu 6-3 în deplasare la Autobergamo Deva, în derby-ul Ligii I de futsal. A fost un meci cu de toate, după ce Simic a văzut cartonașul roșu din debutul jocului, iar Timișoara a avut trei lovituri de la 10 metri până la pauză, când a intrat condusă cu 3-2. Bănățenii nu au putut întoarce scorul, care a căpătat proporții, iar Deva a urcat pe primul loc, cu 42 de puncte.

Timișoara a început prost meciul  cu gol primit din secunda 28, marcat de Mimi Stoica. A urmat un cartonaș roșu luat de Milos Simic, după ce l-a împins pe Adrian Pânzaru, după care timișorenii au avut atacuri, dar parate de Petrișor Tonița. În minutul 9, Paulo Ferreira a marcat, dar golul nu a fost validat din cauza unui fault în atac. Totuși, Obadă a mărit diferența în minutul 11, iar în minutul 15, Cristi Matei a marcat golul de 3-0. Mimi Stoica a avut și un șut în bară, dar Deva a acumulat șase greșeli de echipă și Timișoara a avut nu mai puțin de trei șuturi de la 10 metri. Rakic a marcat pentru 3-1, după care Felipe a trimis-o pe a doua în bară, iar Deco a marcat tot din lovitură de penalizare pentru 3-2, scor cu care s-a și intrat la pauză.

În repriza a doua, Informatica a reușit să egaleze la 3-3 prin golul marcat de Stefan Rakic. La acest scor, jocul a devenit mult mai alert. Roberto Voin a parat un șut puternic al lui Florin Matei, iar în minutul 29, Autobergamo Deva a revenit în avantaj, după golul lui Florin ignat. A urmat rapid un gol al lui Paulo Ferreira, pentru 5-3, iar pe final, Florin Matei a mai marcat un gol în poarta bănățenilor. Informatica are din nou meci duminică, de la ora 17, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc.

(foto: facebook.com/pg/csinformaticatimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ